Nagų ir odelių aliejus

Specialus nagų ir odelių priežiūrai bei puoselėjimui skirtas aliejus tikrai įtraukiamas į manikiūro meistrų būtiniausių priemonių sąrašą. Jei ieškote kokybiško aliejaus odelėms bei nagams patrauklia kaina, mūsų pasiūloje rasite labai gerų variantų. Patikimi gamintojai, aukštos kokybės produktai leis profesionaliai pasirūpinti savo ir savo klientų nagų sveikata bei gera išvaizda.

Kodėl reikia naudoti nagų ir odelių aliejų?

Nagų ir odelių aliejus nepaprastai reikšmingas, kadangi efektyviai maitina ir minkština odeles, užkerta kelią jų sausėjimui ir šerpetojimui. Negana to, aliejus nagų odelėms veikia ne tik jas pačias, tačiau ir nago plokštelę – skatina sveikų nagų augimą. Tad gerai parinktas aliejus nagams atliks ir apsauginę funkciją. Nagų odelių aliejus gali būti naudojamas tiek nelakuotiems, tiek lakuotiems nagams.

Nagų ir odelių aliejaus naudojimas

Aliejus nagams ir odelėms naudojamas labai paprastai. Atlikus manikiūrą ar tiesiog išsausėjus rankoms, atsiradus poreikiui sudrėkinti odeles, užtepkite aliejaus ten, kur susiduria nago plokštelė su odele, o tada švelniai aliejų įmasažuokite.

Jei aliejukas odelėms bus naudojamas reguliariai, tai pasirūpinsite dailia rankų išvaizda, estetiškai atrodančiomis nagų odelėmis bei sveikų nagų augimu.

Kokius aliejus geriausia rinktis?

Rinkdamiesi nagų ir odelių aliejų pirmiausia atsižvelkite į gamintoją – žinomas, patikimas bei puikiai vertinamas prekės ženklas garantuos aukštos kokybės produktus. Taip pat pasirinkite kvapą – o jų spektras yra labai įvairus! Prioritetą teikite aliejui iš natūralių medžiagų.

Kaip veikia nagų ir odelių aliejus?

Odelių aliejus yra visiškai saugus naudoti, jis padeda puoselėti net itin jautrią zoną – nagus supančias odeles. Įsigėrusi priemonė jas pamaitina, minkština ir neleidžia sausėti, todėl nagų odelės atrodo sveikos ir tvarkingos.

Nagų ir odelių aliejus – gera apsauga nagams

Šis nagų aliejus minkština odeles, neleidžia joms šerpetoti, suteikia apsaugą nagams. Priemonė gali būti sveikas ir nesudėtingas sprendimas lūžinėjantiems, silpniems nagams. Verta šį produktą įtraukti į kasdienės rankų priežiūros priemonių spektrą.

Aliejus nagams stiprinti ir odelėms puoselėti internetu – patogu, paprasta ir greita! Išsirinkite mūsų asortimente.