Nagų frezos

Nagų frezos ir antgaliai šlifavimo aparatui – profesionalėms ir mėgėjoms.

Čia rasite platų pasirinkimą švelnių, vidutinio grubumo ir grubių deimantinių, kietmetalio bei keramikinių antgalių (kotelio diametras 2,35 mm). O antgaliams fiksuoti skirta ergonomiška, elektrinė pedikiūro-manikiūro freza neabejotinai palengvins darbus grožio salone arba namuose. 

Frezos nagų šlifavimui

Elektrinės nagų dildės dar kitaip vadinamos frezomis yra manikiūrui bei pedikiūrui skirti įrenginiai, naudojantys elektros energiją rotaciniam judesiui atlikti. Daugelio atveju šie įrankiai yra grožio specialistų darbo priemonė, pagreitinanti nago plokštelės paruošimo, odelių pašalinimo ir kitas procedūras. Tačiau frezos nagams vis dažniau įsigyjamos ir nagų priežiūrai namų sąlygomis, o kai kurie mini modeliai puikiai tinka net ir kelionėse. Profesionaliam naudojimui skirtos elektrinės dildės dažniausiai generuoja iki 30000-35000 apsisukimų per minutę, o paprastesni įrenginiai pasižymi lėtesne veika. Nagų frezos ir jų greitis gali būti reguliuojamas rankiniu būdu arba su pedalu kojai. Frezų rankenėlės užsirakinimo mechanizmas leidžia tvirtai ir saugiai fiksuoti specialiai šiam prietaisui skirtus šlifavimo antgalius.

Antgalių frezoms įvairovė

Antgaliai frezai gaminami iš įvairaus kietumo medžiagų. Jų galvutės gali būti keramikinės, kietmetalio, padengtos deimantinėmis dalelėmis arba pagamintos iš silikono ar filco (pastarosios skirtos poliravimui, lyginimui, manikiūro bei pedikiūro užbaigimui). Antgaliai taip pat yra skirtingo grubumo ir ši savybė pažymima spalviniu žiedu. Švelniausi antgaliai žymimi baltai, po to seka geltoni, raudoni, mėlyni, žali, o juodi – patys grubiausi. Visgi esama ir daug skirtingų gamintojų sistemų, turinčių kitokį spalvinį žymėjimą.

Priklausomai nuo paskirties galvutės būna įvairiausių diametrų ir formų: apvalios, cilindro, nupjauto kūgio, liepsnelės formos ir kt. Tuo tarpu kotelio skersmuo yra 2,34-2,35 mm, kad tiktų visiems populiariausiems nagų šlifavimo aparatams. Verta paminėti ir tai, kad antgaliai nagų frezai gali būti ir su keičiamomis vienkartinėmis galvutėmis – šio tipo antgaliai daugiausia naudojami pedikiūrui.

Aparatinis manikiūras ir pedikiūras ženkliai pagreitina grožio procedūrų trukmę. Nagų frezos su joms pritaikytais, dizainu ir tvirtumu besiskiriančiais antgaliais yra nepamainomas įrankis šalinant gelius ir kitas priemones, suragėjusią odą ir šlifuojant nagų plokšteles.