Dulkių surinkėjas Momo J-23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reklama:OCHO NAILS

Dulkių surinkėjas Momo J-23

Duomenys:

Ventiliatorių skaičius: 1

Grotelių spalva: sidabrinė

Korpuso spalva: balta

Matmenys: 23 x 18 x 8 cm

Sugėrimo angos matmenys: 16,5 x 15 cm

Galia: 40 W

Įėjimo įtampa: 12 V, 3 A

Garantija: 12 mėnesių

39,00 € (su PVM) 32,23 € (be PVM)
Su PVM 2-3 darbo dienas.
check Yra sandėlyje
100% secure payments

Reklama: Nagų dildės profesionalams

Reklama: CANNI MINI Bestseller Colours

Momo yra puikių priedų, naudingų atliekant manikiūrą, gamintojas, įskaitant dulkių sugėriklius ir praktiškas atramas. Produktai puikiai tinka visos dienos darbui. Platus modelių pasirinkimas ir praktiški sprendimai patenkins išrankiausius vartotojus.

Nepamainomas prietaisas formuojant nagus

Kasetinis dulkių surinkėjas Momo J-23 yra tinkamas atsakymas į nagų stilistų poreikius, efektyviai apsaugantis tiek darbuotojų, tiek klientų plaučius nuo paslaugų metu susidarančių dulkių. Didelės galios ir efektyvus filtras užtikrina komfortą atliekant tokias procedūras kaip manikiūras ar pedikiūras.

Patvirtinti sprendimai darbo komfortui užtikrinti

Žmonės, atliekantys procedūras frezavimo staklėmis, yra veikiami ilgalaikio kontakto su dulkėmis, todėl verta lažintis dėl stipraus sugėriklio, kuris užtikrins tinkamą oro valymą. Tai užtikrins aukštą salono higienos standartą ir suteiks komforto tiek stilistui, tiek klientams.

Efektyvios funkcijos

Didelis sugeriantis paviršius leidžia vienu metu laikyti abi rankas virš prietaiso, o dėl didelio absorberio efektyvumo nešvarumai susigeria tiesiai į filtrą, todėl darbo vieta lieka švari ir be kenksmingų dulkių. Tinkamai įrengtos ventiliacijos angos prietaiso apačioje užtikrina laisvą oro srautą. Todėl ventiliatorius gali veikti be pertraukos ilgesnį laiką, sumažindamas perkaitimo riziką.

Estetinis, minimalistinis dizainas

Santykinai lengva konstrukcija ir tinkami įrenginio matmenys užtikrina patogų naudojimą beveik visomis sąlygomis. Momo J-23 be maišelio absorberis puikiai tinka tiek grožio salone, tiek mobiliosioms paslaugoms ar naudojimui namuose. Sidabrinio atspalvio grotelės ir plonas baltas korpusas suteikia įrenginiui elegantišką išvaizdą. Medžiagos, iš kurių jis pagamintas, garantuoja ilgaamžiškumą ir lengvą valymą. Neslidžios kojelės užtikrina stabilumą.

123576
Nauja prekė
chat Komentarai (0)
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: